вторник, 19 октября 2010 г.

Вхідні (зворотні) посилання на сайт

Вхідні посилання це ті, які посилаються на вас назад з інших доменів, тобто зовнішні посилання на ваш сайт. Зворотні посилання можуть привести нових користувачів і, якщо вони якісні і природні, тоді вони є одним з позитивних сигналів (факторів) для пошукової системи про важливість вашого сайту. Інші фактори включають багато речей, які виявляються після аналізу пошуковим роботом контента сторінок, а також відповідність сайту географічному положенню та інші. Як багато хто вже знають, релевантність, якість вхідних посилань впливає на PageRank (один з багатьох факторів, що впливають на ранжирування).

Як вхідні посилання впливають на ранжування

Припустимо, у вас є ресурс site.ru, який пропонує користувачам різні унікальні шаблони для сайтів і дизайнерські поради. Одним з найсильніших факторів ранжирування є контент сайту. Далі, припустимо, він залінкован з трьох джерел, проте одна вхідне посилання знаходиться на спамном ресурсі. Пошукова система подбати про це так, що з посилань будуть використовуватися тільки дві вхідні для передачі їх ваги.
Виходячи із запиту користувача, понад 200 сигналів (у Google), включаючи аналіз контенту сайту і вхідні посилання, як зазначалося вище, використовуються для того, щоб повернути користувачеві найбільш підходящі результати.

Як можна залучити більше відвідувачів і збільшити число хороших вхідних посилань

Багато вебмайстра писали про їх успіху про збільшення аудиторії сайту. Нижче наведені деякі ідеї, які можуть поліпшити web для всіх користувачів.
Для початку, створіть на своєму сайті унікальний і корисний контент.
  • Почніть свій блог: робіть відеоролики, оригінальні дослідження, і додавайте цікаві речі регулярно. Якщо ви впевнені в ексклюзивності вашого топіка, то є безліч засобів для залучення більшої аудиторії.
  • Вивчайте читача новим речам, сповіщає про новини, будьте забавним або проникливим, покажіть ваш досвід, проведіть інтерв'ю з різними персонами у вашій області та підкресліть їх цікаві сторони. Робіть ваш сайт гідним.
  • Беріть участь у дискусіях на інших блогах і обозорах, що стосуються вашої сфери та інтересів. Пропонуйте свою добре обізнані точку зору різноманітних спільнот.
  • Обеспечте відвідувачів корисним продуктом або сервісом. Якщо користувачі сайту отримають користь з ваших продуктів, тоді, більш імовірно, що вони обов'язково посилатимуться на ваш ресурс.
Використовуйте будь-який зручний випадок!

Комментариев нет:

Отправить комментарий